Süngütepe İlkokulu


Vizyon: OKULUMUZUN vizyonu şu şekildedir: Okulumuz yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen bunun sorumluluğuyla çalışan, Ulu Önder Atatürk’ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır.

Misyon: OKULUMUZUN MİSYONU kurulduğu günden bugüne yüklenmiş olduğu sorumluluk ve görev bilincini aşağıdaki misyon ifadesi ile vurgulamaktadır.Süngütepe İlkokulu’nun Misyonu; T.C. Anayasasında ifade edilen çağdaş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkelerine gönülden bağlı ilköğretim programında amaçlanmış ; eğitim ilkelerini, çevre koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel ilkemizdir.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30 14.50
Isınma: Soba
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Sınıf Öğretmeni:1 Okul Öncesi Öğretmeni:1
Diğer Hususlar: İlkokulumuz birleştirilmiş sınıftır, tek şubedir, bir sınıf öğretmeni bulunmaktadır.

Telefon - 05303609727

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sungutepeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Süngütepe köyü Merkez / Kilis

Öğretmen :2
Öğrenci :30
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :176
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Süngütepe köyü Merkez / Kilis

Ulaşım Köyümüze 2 km mesafede bulunan yoldan günlük gidiş geliş yapan minibüsler vardır. Okulumuzun öğretmenleri ise kendi arabalarıyla şehir merkezine günlük gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 22 km uzaklıktadır.